Berenschot Salarisenquête


De strijd om personeel zet zich in alle hevigheid voort, nu een krapper wordende arbeidsmarkt het invullen van vacatures steeds lastiger maakt. Huidige medewerkers binden én hen met het oog op de toekomst inzetbaar houden, krijgt bij organisaties dan ook steeds meer prioriteit. Voert u een slagvaardig en concurrerend beloningsbeleid? Beloont u markt- en brancheconform? De Berenschot Salarisenquête geeft u antwoord op deze vragen.

Waarom deelnemen aan de Berenschot Salarisenquête?

  • Inzicht in de beloning voor een groot aantal functiefamilies en -niveaus.
  • Inzicht in uw positie in de markt op het gebied van beloning.
  • Onderzoek naar zowel primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden: vast en variabel salaris, en arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto's en onkostenvergoedingen.

Betrouwbaar onderzoek

Berenschot staat al jaren aan de top als het gaat om benchmarks en beloningsonderzoek. We voeren al ruim vijftien jaar benchmarks uit, zowel binnen als buiten de publieke sector. Samen met ruim 2.000 organisaties binnen 25 sectoren hebben we een omvangrijke database opgebouwd, op basis waarvan wij per sector samen met opdrachtgevers normen bepalen en onderbouwd verbeteren. Onze cijfers en definities worden dan ook vaak aangehaald in publicaties en landelijk als norm gezien. Daarnaast beschikken wij over een unieke, online beloningsdatabase, die functies van laag tot hoog binnen de organisatie beslaan. Deze database stelt ons in staat om snel een betrouwbaar beloningsonderzoek uit te voeren en een beloningsadvies te geven.

Internationaal

Naast de Nederlandse beloningsdatabase beschikken we via onze vestiging in Brussel ook over beloningsdata van organisaties uit België en Luxemburg. Door een intensieve samenwerking met onze Duitse partner Kienbaum kunnen we ook over hun internationale beloningsdata beschikken.

Meldt u nu aan!

Benieuwd naar hoe uw primaire en secundaire voorwaarden scoren in de markt? U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Hans van der Spek. Hij vertelt u graag meer over de onderzoeksmethodiek, prijs, planning en inschrijving.