Berenschot Salarisenquête


De strijd om personeel zet zich in alle hevigheid voort, nu een krapper wordende arbeidsmarkt het invullen van vacatures steeds lastiger maakt. Huidige medewerkers binden én hen met het oog op de toekomst inzetbaar houden, krijgt bij organisaties dan ook steeds meer prioriteit. Voert u een slagvaardig en concurrerend beloningsbeleid? Beloont u markt- en brancheconform? De Berenschot Salarisenquête geeft u antwoord op deze vragen.

Waarom deelnemen aan de Berenschot Salarisenquête?

  • Inzicht in de beloning voor een groot aantal functiefamilies en -niveaus.
  • Inzicht in uw positie in de markt op het gebied van beloning.
  • Onderzoek naar zowel primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden: vast en variabel salaris, en arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto's en onkostenvergoedingen.

Internationaal

Naast de Nederlandse beloningsdatabase beschikken we via onze vestiging in Brussel ook over beloningsdata van organisaties uit België en Luxemburg. Door een intensieve samenwerking met onze Duitse partner Kienbaum kunnen we ook over hun internationale beloningsdata beschikken.

Objectief, betrouwbaar en onderbouwd

Benchmarken zit diep in het DNA van Berenschot. Alle kennis en expertise die we de afgelopen tachtig jaar hebben opgedaan rond sectoren, branchespecifieke vraagstukken en uiteraard het benchmarken zelf, is gebundeld in het Berenschot Benchmark Instituut. Inmiddels hebben ruim 2.500 organisaties uit tientallen sectoren deelgenomen aan benchmarks, waardoor het Berenschot Benchmark Instituut beschikt over een omvangrijke database. Sleutelwoorden in onze dienstverlening zijn: objectief, betrouwbaar en onderbouwd. Daarnaast is uw anonimiteit gewaarborgd en gebeurt het benchmarken in overeenstemming met de vigerende privacywetgeving.

Meldt u nu aan!

Benieuwd naar hoe uw primaire en secundaire voorwaarden scoren in de markt? U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de onderzoeksmethodiek, prijs, planning en inschrijving.