Benchmark Human Resources (HR)

Gepubliceerd op 19 mei 2015

Inmiddels is de nieuwste editie van het tweejaarlijkse onderzoek naar ken- en stuurgetallen voor personeelsmanagement weer van start gaan. Dit grootschalig onderzoek wordt al sinds 1992 door Berenschot uitgevoerd en biedt kennis en inzicht in de organisatie van HR in Nederland.

Het onderzoek stelt u in de gelegenheid uw HR-beleid te meten en te vergelijken met branchegenoten. Het rapport biedt naast informatie over de inrichting, efficiëntie en kosten van uw HR-functie, ook inzicht in de bijdrage van HRM aan de doelstellingen van de organisatie en verschillen tussen uw personeelsbestand en dat van andere organisaties. Bovendien komen actuele en centrale HR thema’s aan bod die u inspiratie en marktkennis geeft tot aan 2017.

Deelnemen aan het onderzoek?

Ook u kunt deelnemen aan de 15e editie van het onderzoek dat van start is gegaan. Iedere organisatie die uit minimaal 50 FTE bestaat en minstens één dedicated HR-professional in dienst heeft kan deelnemen aan het onderzoek. Berenschot voert dit onderzoek uit in samenwerking met HR Strategie, een uitgave van WEKA.

Eerst meer weten? of Direct aanmelden?