Benchmark Agentschappen en ZBO's 2015: Overhead, productiviteit en kostprijzen

Gepubliceerd op 15 augustus 2011

Hoe verhouden uw overhead, uw productiviteit en kostprijzen zich tot die van andere publieke organisaties?

Wat is genoeg en wat is teveel? Dat zijn de vragen die Berenschot al vijftien jaar lang beantwoordt, zowel binnen als buiten de publieke sector. Wij hebben samen met ruim 2.000 organisaties Nederlands meest omvangrijke database opgebouwd waaruit per sector normen voor een verantwoorde overhead kunnen worden bepaald. Onze cijfers op het gebied van overhead zijn de meest gerefereerde, de basis van diverse publicaties en worden landelijk als norm gezien. Wij nodigen u bij deze uit voor deelname aan de Benchmark Agentschappen en ZBO’s.

Wat levert deelname u op?

Alhoewel de focus ligt op overhead, brengt de benchmark ook uw productiviteit, kostprijzen en financiële positie glashelder en gedetailleerd in kaart!

We vergelijken uw organisatie met andere agentschappen en ZBO’s en overige publieke organisaties. We laten zien waar, maar ook waarom u afwijkt. Daarmee wordt het mogelijk om onderbouwd en effectief te sturen op uw bedrijfsvoering. De benchmark geeft niet het ‘finale oordeel’, maar biedt objectieve vergelijkingsinformatie.


Zie ook

Praktische informatie

Datum startbijeenkomst
Dinsdag 27 oktober 2015

Tijdstip
14.00 - 16.00 uur

Locatie
Kantoor Berenschot
Europalaan 40, Utrecht

Kosten
€2.950,- excl. 21% btw

Inschrijven

Schrijf u in voor de Benchmark Agentschappen en ZBO's 2015 via het inschrijfformulier.