Data-analytics


Termen als big data, business analytics en kunstmatige intelligentie worden steeds vaker gebruikt. Geavanceerde data-analyse staat in het middelpunt van de belangstelling en de mogelijkheden lijken eindeloos. Toch is het voor veel organisaties een uitdaging om vast te stellen óf en zo ja hóe zij data-analytics effectief kunnen inzetten in hun bedrijfsvoering. Daarnaast heeft de overgang naar een datagedreven bedrijfsvoering organisatiebrede consequenties. Bij deze thema’s zijn wij graag uw partner.

Datascience: meer dan techniek

Het slim inzetten van data in uw bedrijfsvoering vraagt veel meer dan een technisch model alleen. Het begint met het identificeren van kansen in uw bedrijfsprocessen. Welke relevante vragen kunt u eigenlijk beantwoorden vanuit data? Welke data is daarvoor nodig? En welk type model kunt u dan het beste gebruiken?

Berenschot helpt u door dit hele proces heen: we verbinden advieservaring met de technische kant van datascience. Onze datascientists zijn daarom niet alleen goed in de techniek. Het zijn verbinders die op strategisch niveau meedenken om de juiste vragen te formuleren en deze te vertalen naar concrete modelleringsvragen. Van visie naar hands-on toepassingen!

Data-analytics: iets voor u?

Benieuwd met welke toepassingen wij u kunnen helpen? Bekijk de toepassingen van data-analytics en concrete voorbeelden van onze projecten, of neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Adviseurs