Werken aan de digitale skills van morgen


Bijna ongemerkt neemt het gebruik van internet, software, apps en geautomatiseerde systemen toe in het dagelijks leven en op de werkvloer. Niet iedereen benut deze nieuwe hulpmiddelen even snel en even effectief. Sterker nog, vaak vormen gebruikers op de werkvloer én hun leidinggevenden de grootse barrière voor de overstap.

Nu kunt u dat wellicht nog opvangen, maar binnenkort komt uw organisatie zonder medewerkers met zogenaamde ‘21st century skills’ niet meer mee. Welke nieuwe kennis en vaardigheden moeten uw medewerkers hebben om morgen effectief te kunnen zijn? Hoe staat het met de motivatie voor verandering? En in hoeverre beschikken uw huidige medewerkers over deze skills?

Gestructureerde aanpak

Om deze vragen te beantwoorden, heeft Berenschot een gestructureerde aanpak ontwikkeld: de 3DAT-methode. Hierdoor raken uw mensen geïnspireerd en begrijpen ze wat er nodig is om in de toekomst succesvol te zijn. We presenteren de mogelijkheden van innovatieve technologie om betere resultaten te behalen en het werk interessanter te maken. Vervolgens dagen we uw medewerkers uit bij zichzelf te rade te gaan of ze de juiste kennis en vaardigheden bezitten. We bieden inspiratie en workshops om ervaring op te doen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in uw organisatie klaar is voor de digitale wereld van morgen.

  • Weten we waar we met z’n allen naar toe willen?
  • Willen we de digitale transformatie eigenlijk wel?
  • Kunnen we de digitale transformatie realiseren?
  • Hoe gaan we de digitale transformatie realiseren?

De digitale reis - Berenschot 3DAT

Start samen met ons uw digitale reis. Neem vandaag nog contact met ons op, en zet uw mensen én uw organisatie op voorsprong.