Search: vind een organisatie die bij u past


De uitdagingen in het publieke domein zijn misschien niet altijd de meest flitsende. Maar het is werk dat ons uiteindelijk allemaal raakt. Het verschil maken en toekomst maken. Werk waarover u kunt zeggen: “ik doe wat ertoe doet”. Maar hoe vindt u dit bij een organisatie die bij u past?

Betekenisvol werk

Een logische volgende stap zetten in uw carrière is niet altijd makkelijk. Een passende functie op niveau vinden blijkt vaak een grote uitdaging en kan veel tijd kosten. Onze adviseurs helpen u hierbij. Wij slaan de brug tussen uw verhaal en het verhaal van uw toekomstige werkgever. Hierbij kijken we anders naar uw profiel dan werkgevers: het gaat niet alleen om wat u kunt, maar ook om wie u bent. Zo helpen wij u een functie op niveau te vinden.

Berenschot doorloopt met u een hyperpersoonlijk traject, waarbij we gebruik maken van innovatieve tools met een wetenschappelijke basis, zoals gaming. We bieden u als kandidaat de kans uw unieke verhaal en ambitie weer te geven in een persoonlijke presentatie. Op een manier die bij u past. Daardoor krijgt u de gelegenheid om u op een onderscheidende talent- en mensgerichte manier voor te stellen. En om er zeker van te zijn dat u op de juiste plek terecht komt, houden we na aanstelling contact.

Executive search code

Berenschot gelooft er in dat het belangrijk is om meer vrouwen aan de top te hebben. Wij, een executive search bureau, streven er naar om op de long en short list een minimum percentage van 50% vrouwen te krijgen. Door het ondertekenen van de Executive Search Code erkennen wij de belangrijke rol die search bureaus kunnen vervullen bij het verkrijgen van meer diversiteit aan de top.


logo-big topvrouwen

Bent u klaar om te doen wat ertoe doet?

De professionals die wij plaatsen werken vanuit het hart. Zo weten wij zeker dat onze kandidaten op basis van hun intrinsieke motivatie voor een van onze opdrachten kiezen. Benieuwd? Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met Jolanda Salari, via 06 – 21 23 41 48 of j.salari@berenschot.nl.