Interimmanagement en search


Tijdelijke inzet, blijvend resultaat. Dat is wat u verwacht van een interim- of projectmanager. En dat is wat wij u bieden. Berenschot zet interim- en projectmanagers in voor uiteenlopende opdrachten in bedrijfsleven, overheid en overige organisaties.

Kampt uw instelling met managementproblemen? Verlopen de beoogde veranderingsprocessen stroef? Laat de implementatie van beleid qua effectiviteit te wensen over? Berenschot kan uw instelling van dienst zijn in kritieke omstandigheden. Wij leveren ervaren interim- en projectmanagers die uw sector van binnenuit kennen. Onze opdrachten bevinden zich onder andere op het terrein van Algemeen Management, Finance, HRM, ICT en Marketing & Communicatie; de looptijd ervan varieert van een periode van enkele maanden tot ruim een jaar.

Professionele back-up

Interim- en projectmanagers van Berenschot kunnen altijd een beroep doen op de professionele kennis en ervaring van hun collega-Berenschot-adviseurs. U kunt hierbij denken aan expertise op het gebied van strategie en beleid, bedrijfsvoering, bestuurlijke samenwerking, prestatieverbetering, organisatieverandering, personeelsmanagement, leiderschap, arbeidsverhoudingen. Zaken waar u Berenschot ook van kent.

Onze managers

Berenschot stelt hoge eisen aan kwaliteit en werken alleen samen met ervaren en zorgvuldig gescreende interim- en projectmanagers met een bewezen trackrecord. Ze hebben hun sporen verdiend bij de sturing van complexe projecten en op functies met eindverantwoordelijkheid in zeer uiteenlopende organisaties. Onze interim- en projectmanagers worden ook ingezet als coach van bestuurders en managers bij cruciale ontwikkelingen in hun loopbaan of wanneer hun organisatie het hoofd moet bieden aan een uitzonderlijke uitdaging.

Nieuws

Er zijn helaas geen resultaten.

Adviseurs