Bent u klaar voor de Future of Work?


De toekomst begint vandaag!

Robotisering, vergrijzing en verduurzaming zijn voorbeelden van trends die veel impact hebben op de wereld van morgen. Het goede nieuws is dat de toekomst ook veel nieuwe kansen biedt om processen te optimaliseren, producten en dienstverlening
te verbeteren én het werkplezier te vergroten.

Tegelijkertijd ontstaan er serieuze uitdagingen voor de bredere arbeidsmarkt vanwege de directe impact op ons dagelijks werk en de manier waarop wij onszelf organiseren. Berichten in de media bevestigen dat beeld: ‘Arbeid op de schop door robotisering’ (BNR), ‘Inspectie waarschuwt: te weinig mensen bij brandweer en politie’ (AD) en ‘Werkgever in de bres voor zijn ouder wordende werknemers’ (Trouw).

Het is belangrijk dat organisaties zich voorbereiden op ontwikkelingen die de Future of Work – de toekomst van het werk – met zich meebrengt en nú in actie komen. De toekomst begint immers vandaag!

Future of Work netwerk

Wilt u kennis uitwisselen over de toekomst van het werk? Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties en events? Laat dan uw gegevens achter.

Whitepaper - Bent u klaar voor de Future of Work?

Future of Work Whitepaper

Robotisering, vergrijzing en verduurzaming zijn voorbeelden van trends die veel impact hebben op de wereld van morgen. Lees in deze whitepaper over de trends in de toekomst van werk en welke concrete acties uw organisatie nu al kan ondernemen om hierop voorbereid te zijn.

Event - Ontwikkeling van mensen

Future of work event

De toekomst van het werk biedt flinke uitdagingen. Daarom organiseren wij een drietal events om kennis te delen met elkaar. Het derde event op donderdag 2 april 2020 richt zich op de ontwikkeling van mensen. Investeren in mensen is cruciaal voor uw toekomstbestendige organisatie.

Studiereis Japan - The Future of Work

future of work studiereis Japan

In november 2020 reizen we samen met HAN University of Applied Sciences en een aantal HR-executives af naar Japan. Een week lang buigen we ons over The Future of Work; hoe gaan we als organisaties en als samenleving om met aankomende veranderingen?

The War on Talent & The War on Jobs