Leiderschap


Zorgen dat leiderschap werkt

De keuzes die uw leidinggevenden en medewerkers maken, zijn bepalend voor het succes van uw organisatie. Wat goede keuzes zijn, hangt af van de context waarin uw organisatie opereert. En uiteraard ook van de ervaring en persoonlijke visie van de leidinggevenden. Weten zij de juiste balans te vinden tussen controleren en delegeren, tussen sturen en loslaten? Hoe geven zij invulling aan innovatie en aan samenwerking binnen het team en tussen teams? Zorgen zij ook goed voor zichzelf? De antwoorden bepalen de effectiviteit van uw leidinggevenden.

Leiderschapsprogramma: passende interventies

Berenschot helpt u graag met uw ontwikkelwens op het gebied van leiderschap. Daarbij werken we samen met u aan een leiderschapsprogramma met passende interventies voor het versterken ervan in alle lagen van uw organisatie. Voor kortere of langere tijd. In de rol van adviseur, trainer of (executive) coach. Als sparring partner, projectleider of coach on the job. Gezamenlijk resultaat bereiken in de praktijk met kwalitatief sterke en werkbare oplossingen staat daarbij steeds voorop. Indien nodig levert Berenschot ook expertise op het vlak van strategie, structurering of internationalisering.

Eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de effectiviteit van het leiderschap binnen uw organisatie en hoe u die kunt versterken? Of bent u benieuwd naar een training leiderschap? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Adviseurs