Duurzame inzetbaarheid


Maatschappelijke trends zoals robotisering, vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt zorgen voor de nodige vraagstukken omtrent de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Want hoe houdt u uw werknemers gezond, productief en gelukkig, nu én in de toekomst? Hiervoor het van belang bijtijds uw strategie, beleid en middelen te bepalen om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren. Zodat zij nu én in de toekomst een waardevolle bijdrage leveren aan uw organisatie.

Diensten

Berenschot begeleidt organisaties in het grip krijgen op duurzame inzetbaarheid. Bijvoorbeeld door het analyseren van de huidige situatie en eventuele knelpunten, het formuleren van oplossingen, en het schrijven van een actieplan en beleid rond duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zijn we vaak betrokken bij de implementatie van deze plannen en het creëren van een duurzame gedragsverandering. De Toolkit duurzame inzetbaarheid geeft een overzicht van al onze producten en diensten.

Is duurzame inzetbaarheid ook een belangrijk onderwerp in uw organisatie en wilt u hier eens verder over praten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Klantcases

In de afgelopen jaren heeft Berenschot grote maar ook kleinere organisaties en teams ondersteund in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Dit in zowel de profit- als de non-profitsector. Kenmerkend voor onze dienstverlening is dat wij samen met organisaties werken. Kennisoverdracht staat daarbij centraal en elk project is maatwerk.