Quick Scan Vertrouwen


U staat op het punt een samenwerkingsrelatie aan te gaan en wil er alles aan doen om het vertrouwen tussen u en uw partner te verstevigen. Of u maakt deel uit van een samenwerkingsverband, maar het contact tussen de partners verloopt moeizaam.

Vertrouwen is een sleutelbegrip in samenwerkingsrelaties. Doet mijn samenwerkingspartner wat hij zegt dat hij zal doen? Kan hij zijn deel van het takenpakket wel aan? En kan ik voldoende bijsturen op het moment dat ik dat nodig vindt? Allemaal vragen die spelen bij het aangaan van een samenwerkingsrelatie. Zonder vertrouwen geen gezamenlijke resultaten.

Ontdek met 10 korte vragen wat er nodig is voor een goede vertrouwensbasis met uw partners en hoe u deze kunt versterken.


Advies nodig?

Berenschot beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met het ondersteunen van samenwerkingsverbanden tussen partijen. Wij helpen u bij het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingsverbanden en het (weer) op gang brengen van bestaande samenwerkingen. Hierbij adviseren wij zowel over de organisatorische aspecten als de gedragskant. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Martine Olde Wolbers.

Referenties