Project- en programmamanagement


Duurt uw planfase ook altijd zo lang? Is het projectmanagement van uw projecten onder de maat? Heeft u moeite de goede projecten te kiezen? Zoekt u een projectmanager die de klus daadwerkelijk klaart? Of om uw project vlot te trekken?

In en rond een project is alles voortdurend in beweging. Daardoor zijn in de praktijk niet alle factoren 100% beheersbaar. Herkent u de volgende situaties?

  • Uw project loopt al lang en er is nog steeds geen zicht op resultaten.
  • U twijfelt of uw strategie of doelen wel te realiseren zijn.
  • Uw projectmedewerkers kunnen niet met elkaar door één deur.
  • De belangen van de organisaties of afdelingen zijn tegenstrijdig.
  • U heeft als opdrachtgever geen zicht op wat er feitelijk gebeurt.
  • U krijgt geen grip op de omgeving.
  • U vraagt zich af in welke projecten u moet investeren.
  • U wilt weten hoe u uw medewerkers optimaal kunt indelen.

Resultaten behalen in een complexe omgeving

Berenschot werkt met goede en gemotiveerde projectmanagers. Zonder uitzondering, gedreven en ervaren (senior) projectmanagers, projectdirecteuren en programmamanagers (IPMA-niveaus B en A) met een goed track record. Zij hebben ervaring met projectmanagement in verschillende branches. Ze zien integriteit, vakmanschap, plezier en een goede relatie met u als klant als basis voor hun werk. Zij zijn ervaren, generalistisch, flexibel en bovenal onafhankelijk van uw andere leveranciers. Ze beheersen de meest voorkomende projectmethodes en passen die gericht op uw specifieke situatie toe.

SUMMA

Goed project- en programmamanagement is een vak dat Berenschot verstaat. Wij bieden u SUMMA, een samenhangende set van projectmanagementoplossingen om uw organisatie te professionaliseren. SUMMA staat voor Start up, Uitvoering, Management, Mediation en Audits. Deze systematiek van kennismanagement over projecten heen heeft bij vele organisaties al haar vruchten afgeworpen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening rondom projectmanagement? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Adviseurs