Reorganisatie


Navigeren door dichte mist

Onvoorziene omstandigheden in de maatschappij of economie kunnen voor veel organisaties voelen als een plotseling opkomende mist. Van het één op het andere moment is het zicht verdwenen. Het gebrek aan perspectief brengt veel bedrijven in de problemen. Nu het steeds duidelijker wordt dat de mist niet snel optrekt,  wordt het voor u een steeds grotere uitdaging uw organisatie door die dichte mist te navigeren.

Ziet u even geen hand meer voor ogen? Wilt u uw organisatie toekomstbestendig maken, dan is een koerswijziging, herstructurering of reorganisatie soms onvermijdelijk. Vertrouw op de betrokken adviseurs van Berenschot. Als ervaren navigators staan zij voor u klaar bij het bepalen van de route van de reorganisatie en weten zij wat nodig is om op koers te komen én te blijven.

De menselijke aanpak van Berenschot

Is een koerswijziging of reorganisatie noodzakelijk om uw organisatie weer toekomstbestendig te maken? Dan vraagt dat om een zorgvuldige en duidelijke aanpak, met oog voor het organisatieresultaat én voor de medewerkers.

Wij hebben alle disciplines in huis om uw reorganisatie succesvol te begeleiden. Van strategie tot uitvoering.  Met open blik kijken de adviseurs van Berenschot altijd naar de meest passende oplossing voor uw vraagstuk, zodat uw organisatie weer echt vooruit kan. We begeleiden u zolang als nodig is, zodat u met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. En dat altijd vanuit een betrokken, menselijke aanpak. Goed werkgeverschap staat voorop. Juist nu.

Staat u aan het begin van een reorganisatie of herstructurering en heeft u behoefte aan een ervaren sparringpartner? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adviseurs