Future Check: wat weet jij van de toekomst?


Heb jij ook voldoende grip op uw toekomstige verdienmodel met alle nieuwe ontwikkelingen zoals Big Data, 3D printing, robotica en gamification? Met trots presenteert Berenschot de Future Check, waarmee je in 15 vragen jouw kennis van de toekomst kunt testen. In de Future Check komen allerlei disruptieve ontwikkelingen aan de orde, waar jij mee te maken krijgt, dan wel kan krijgen.

Technische vooruitgang is een game changer. Ontwikkelingen als big data, internet of things, robotisering en 3D-printen: iedereen praat er over, maar wat gaan we er eigenlijk van merken? Hoe goed ben jij voorbereid op de toekomst? Doe de Future check!

Er zijn kansen en bedreigingen voor iedere organisatie, in iedere sector. Zet jij de nieuwste ontwikkelingen regelmatig op de agenda? En wat doen jouw belangrijkste concurrenten? Wie niet aanhaakt raakt achterop…

Hardlopen vormt het decor van de Future Check. In een rondje van tien minuten brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En checken wij jouw parate kennis. Hoe goed ben jij voorbereid op de toekomst?