Klaar voor (geen) Brexit?


Woensdag 22 mei 2019. Het VK verlaat de EU. Met een zachte, harde of no-deal Brexit. De laatste strubbelingen in het Britse parlement deze week zullen bepalen welk type landing het wordt. Maar wat de uitkomst ook is, er blijft steeds minder tijd over om uw bedrijf voor te bereiden op de Brexit.

In welke sector en business u ook actief bent, u heeft ongetwijfeld al een inschatting gemaakt van de kosten en risico's van de drie genoemde scenario's. En waarschijnlijk liggen de plannen om de gevolgen zo goed mogelijk op te vangen ook al klaar. Mocht u toch niet helemaal zeker zijn van uw zaak, neem dan even de tijd om de Berenschot Brexit-checklist na te lopen. Dan weet u precies hoe goed u zich hebt voorbereid.

Alles voldoende afgedekt? Plan B ook in orde? Of hoort u enkele alarmbellen afgaan? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Het Brexit-team van Berenschot beschikt over kennis en expertise op alle relevante terreinen. Dit ongeacht de omvang en reikwijdte van uw bedrijf of de specifieke implicaties van de Brexit voor uw organisatie. Of het nu gaat om het verkrijgen van een Brexit-voucher, het verhelderen van de consequenties voor de import of export of een extra kosten- en risicoanalyse. Ook kunnen wij u ondersteunen als het gaat om herziene supply chain modellen, INCO-contracten of alternatieve route-to-market (RTM) strategieën en de uitvoering daarvan.

Met een gerust hart de Brexit tegemoetzien? Neem dan contact op met: