Strategie


Continu aanpassen, dé strategie om te overleven

De wereld verandert continu en alles lijkt tegelijk te komen. Wij zien een tsunami aan ontwikkelingen op organisaties afkomen. Digitalisering, robotisering, 3D-printen, en ‘Big Data’ maken digitale transformatie tot een must. Maar niet minder impact hebben de energietransitie, toenemende regulering, vergrijzing, constant veranderende netwerken en allianties en verdere globalisering. Vrijwel alle bestaande zekerheden worden ondermijnd: disruptie ligt op de loer. Het geeft veel vragen over de toekomst. En over de toekomstbestendigheid van uw organisatie. Waar liggen voor uw organisatie de kansen? Weet u hoe u op deze ontwikkelingen gaat inspelen?

Strategische Dialoog
Berenschot helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst van uw organisatie. Wij weten hoe uw organisatie zich continu kan aanpassen en hoe uw business model kan innoveren. Wij zijn al jarenlang vertrouwd partner voor strategieformulering en strategierealisatie, voor ondernemingen en not-for-profit-organisaties in allerlei sectoren.

Berenschot Strategische Dialoog

Onze internationaal bewezen aanpak van de Berenschot Strategische Dialoog® zorgt ervoor dat scherpe analyses resulteren in kansrijke toekomstscenario’s en heldere keuzes voor uw organisatie. Daarbij staat dialoog met externe en interne stakeholders centraal. Wij geloven namelijk dat een goed plan alleen, niet genoeg is. De strategie moet ook goed en snel worden gerealiseerd, want ontwikkelingen gaan ook snel. Wij betrekken daarom de belangrijkste stakeholders tijdig en serieus, en mobiliseren hen direct om de gekozen strategie daadwerkelijk te realiseren.

Zo komt u met de Berenschot Strategische Dialoog® tot keuzes die het verschil maken, realistisch zijn en draagvlak hebben bij alle stakeholders. Keuzes die meteen worden omgezet in actie.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Wij delen graag onze ervaringen!

Adviseurs