Hoe staat het met het verandervermogen van uw organisatie?


Uw organisatie verandert. Niet vreemd in een tijd waarin ontwikkelingen zo razendsnel gaan. Wellicht ontstaan daardoor ook enorme kansen. Op zich mooi, maar wellicht baren die kansen u ook zorgen over het verandervermogen van uw organisatie. De stip op de horizon is helder, maar hoe u er komt is nog de vraag.

Vaak heeft die zorg te maken met de vraag hoe uw medewerkers de beoogde verandering gaan vormgeven. Want wat eist deze verandering nu precies van hen? Niet voor niets zijn de competenties van medewerkers één van de belangrijkste krachten om te komen tot een succesvolle organisatieverandering.

Training & ontwikkeling vormen onmisbare elementen in het veranderproces van organisaties. Elementen die een zorgvuldige en gedegen aanpak verdienen. En waarbij maatwerk vanzelfsprekend is. Hiertoe verdiepen wij ons in de doelstellingen van de training of het ontwikkeltraject en stellen we vragen over de aanleiding en noodzaak. Vaak betrekken wij ook de leidinggevenden, omdat leiderschap een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van uw medewerkers.

Medewerkers leren op verschillende manieren. We hanteren in onze trajecten daarom zowel een cognitieve, een experimentele als een reflectieve leerlijn. Ook passen wij de nieuwste inzichten op het gebied van training en ontwikkeling toe. Hiertoe werken we samen met universiteiten en laten we ons inspireren door verschillende theoretische stromingen.

Veranderen is vandaag de dag cruciaal voor uw medewerkers. Benieuwd hoe training & ontwikkeling u helpen uw organisatie bij de tijd te houden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.