Financiële dienstverlening


Werken aan vertrouwen

De financiële sector heeft zich de afgelopen jaren weten te herstellen van de crisis. Als financiële instelling beseft u echter: zakendoen als vanouds volstaat niet meer. Het vertrouwen van de consument is nog lang niet hersteld. En in hoeverre bent u er nu werkelijk in geslaagd om uw handelwijze aan te passen? De tijd dringt, want ondertussen betreden nieuwe spelers de markt, voorzien van frisse en verrassende businessmodellen.

Financiële sector: integraal vernieuwen

Kortom, het roer moet om in de financiële dienstverlening. Op korte termijn zult u andere producten en diensten moeten aanbieden. Anders met klanten moeten communiceren, en anders naar uw rol in de maatschappij moeten kijken. Werken aan vertrouwen. En dat begint met uw eigen instelling onder de loep te nemen. Zien hoe die is georganiseerd. Hoe u met medewerkers omgaat. Hoe u leiding geeft en hoe u uw financiële instelling stuurt.

Slim inrichten

Het is geen sinecure: het vertrouwen van consumenten herwinnen, uw innovatiekracht en productiviteit vergroten. Berenschot helpt u daarbij door te werken aan leiderschap en door het slim inrichten van uw organisatie. Concreter: van assessment en ontwikkeling tot organisatie-inrichting, en van performancemanagement tot integriteitsonderzoek en interim management. Uw ambities en strategie zijn leidend, en samen met u gaan we door tot die gerealiseerd zijn.

Nieuwsgierig geworden naar de vernieuwende aanpak voor uw instelling? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Adviseurs