Wijzer Werven – is uw culturele instelling klaar voor fondsenwerving?


Zoekt u naar mogelijkheden om uw financiersmix uit te breiden? Zou u een businessclub op willen richten, maar weet u niet hoe? Is het tijd om consensus te bereiken binnen uw organisatie over een strategie en aanpak voor fondsenwerving?

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft het programma ‘Wijzer Werven’ in het leven geroepen, een training- en coachingstraject op het gebied van fondsenwerving en het vergroten van de eigen inkomsten. Berenschot is samen met Charistar en Van Dooren Advies aangesteld om dit programma uit te voeren.

Het uitgangspunt van het programma ‘Wijzer Werven’ is “learning by doing”. U volgt trainingen, workshops en coachingssessies die u inzicht bieden in het ondernemerspotentieel van uw organisatie en/of vaardigheidstrainingen waarbij u commerciële gesprekstechnieken leert en uw verhaal leert pitchen.

Het Wijzer Werven programma is toegankelijk voor instellingen of makers uit de Nederlandse cultuursector die beschikken over een culturele ANBI-status.

Het Ministerie van OCW neemt 90% van de kosten voor zijn rekening, waardoor u als instelling maximaal slechts € 870,- (excl. btw) betaalt.

Voor meer informatie of directe aanmelding via het aanmeldingsformulier gaat u naar de hoofdpagina www.wijzerwerven.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 085 – 003 08 00 en u kunt een mail sturen naar info@wijzerwerven.nl