Slagingskans ICT-project vergroten? Doe de ICT-scan!


In de zorgsector vormen mislukte ICT-projecten helaas geen uitzondering. Vaak voldoen projecten niet aan belangrijke voorwaarden, waardoor ze veel langer duren dan gedacht of duurder uitvallen dan geraamd. Of een project levert uiteindelijk niet op wat u ervan verwacht. Een tijdige review van uw ICT-project voorkomt dergelijke teleurstellingen.

Snel en effectief

Met de ICT-scan van Berenschot achterhaalt u of uw organisatie voldoet aan de voorwaarden voor een succesvol project. Dankzij onze diepgaande kennis van de zorgsector en verschillende projectmanagementtechnieken (waaronder Agile en Scrum), brengen we snel en effectief de status van uw project in kaart. Dit gebeurt aan de hand van vijf stappen:

  1. Intake en vaststellen beoordelingskader op basis van de specifieke projectaanpak.
  2. Review van de projectdocumentatie.
  3. Tenminste drie interviews met stakeholders uit uw organisatie.
  4. Tenminste één Interview met de leverancier.
  5. Presentatie van de conclusies en minimaal vijf concrete aanbevelingen.

Lopende én afgesloten projecten

De ICT-scan kan worden uitgevoerd op lopende en afgesloten projecten. Vanaf € 3.000 (excl. BTW) kan de ICT-scan worden aangeboden. Indien u de aanbevelingen niet concreet genoeg of te weinig toepasbaar vindt, geldt de no cure, no pay-regeling.

Benieuwd hoe groot de slagingskans van uw ICT-project is? Neem dan contact op met Marvin Hanekamp voor meer informatie over de ICT-scan.