De Berenschot ZZP Analyse

Gepubliceerd op 27 november 2012

De formatie van zorgpersoneel is in de ouderenzorg vaak gebaseerd op historische aannames. De ZZP-financiering heeft inkomsten aan cliënten gekoppeld, maar deze inkomsten worden nog altijd niet op de juiste wijze vertaald naar afdelingsbudgetten. Hoeveel zorg levert u eigenlijk aan uw cliënten, en hoe verhoudt zich dat tot wat ze nodig hebben en waar ze aanspraak op kunnen maken op basis van de ZZP-financiering?

De doelstelling van een aanbieder van ouderenzorg is om binnen de ZZP-financiering zorg te bieden die aansluit bij de individuele zorgvraag van cliënten én de eigen ambities en visie op de zorg: hooggewaardeerdebelevingsgerichte zorg. De BerenschotZZP Analyse zorgt voor inzicht in de consequenties van de ZZP-financiering en de gerelateerde keuzes die de aanbieder kan maken.

Bekijk de presentatie van de ZZP Analyse onder ‘Downloads’


Zie ook

respect zg scheveningen logo

"De Respect Zorggroep is zeer tevreden over het resultaat van de ZZP Analyse en de wijze waarop de adviseurs van Berenschot de opdracht hebben uitgevoerd. Belangrijke meerwaarde van het project ligt ook in het feit dat Berenschot de Respect Zorggroep in staat heeft gesteld de analyses na afloop van het project zelf te herhalen."

Theo Stoffels
Locatiemanager Respect Zorgroep