Aanmeldformulier van last naar lust voor zorgmedewerker | Berenschot

Aanmeldformulier

Bijeenkomst ECD ‘Van last naar lust’

Door onderstaand formulier in te vullen meld jij je aan voor de bijeenkomst ECD ‘Van last naar lust’. De bijeenkomst vindt digitaal plaats op donderdag 13 januari om 15.00 uur.

Moet je (als zorgmedewerker) ook (te) veel formulieren invullen in het ECD? Te veel vinkjes invoeren en zaken dubbel intypen? Je bent hierin niet de enige. Bij de introductie van het elektronisch cliëntendossier (ECD) was de verwachting dat de administratie eenvoudiger zou worden. Dit is helaas (nog) niet het geval. Er wordt namelijk bij het inrichten van het ECD systeem te weinig geluisterd naar de zorgmedewerker. Terwijl dat juist de mensen zijn die hier het meeste in moeten doen. Dit moet anders!

In deze sessie gaan we aan de slag met jullie wensen: hoe zou het ideale ECD eruit zien voor jou? Hoe wordt het voor jou een lust om mee te werken, in plaats van alleen maar een administratieve last? Meld je via onderstaand formulier aan voor de digitale bijeenkomst op 13 januari van 15.00 tot 16.00 uur.

(optioneel)

Privacyverklaring

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken en dat Berenschot contact met u op mag nemen. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring: www.berenschot.nl/privacyverklaring

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring.