HR-transformatie: zorgt voor optimale HR-functie | Berenschot

Dienst

HR-transformatie

Ontwikkelingen in de omgeving en binnen de eigen organisatie stellen u als HR-verantwoordelijke voor de uitdaging steeds sneller te anticiperen om de juiste toegevoegde waarde te leveren: HR-transformatie is nodig.
Afbeelding - HR-transformatie

De kwaliteit van het menselijk kapitaal maakt nu meer dan ooit het verschil bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Geen wonder dat HR een steeds belangrijker bedrijfsonderdeel wordt voor organisaties. Dit vraagt om HR in topvorm, niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Wij bieden u een bewezen aanpak om dit te realiseren: HR-transformatie.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Realisatie van transformatie

In een visievormingstraject helpen wij uw HR-afdeling om scherpere keuzes te maken in de spanningsvelden waar u mee te maken heeft. Door te bepalen wat écht belangrijk is voor de organisatie, ontstaat een meetlat op maat voor uw HR-organisatie en ‑dienstverlening. Met behulp van een onafhankelijke doorlichting helpen wij u binnen HR verbetermogelijkheden te identificeren.

Denk aan slimmere organisatie en procesinrichting, beter gebruik van de digitale mogelijkheden voor meer toegevoegde waarde in HR-processen, en de ontwikkeling van strategische werkwijzen en competenties binnen HR.

Daarna helpen wij u ook graag om deze HR-transformatie te realiseren.

Veranderpak die werkt

Wij bieden u een veranderaanpak die werkt, kunnen uw processen of methoden (her)ontwerpen en een professionaliseringsprogramma op maat verzorgen voor uw HR-team.

Zo helpen we uw HR-afdeling succesvol te transformeren en de organisatie nog meer toegevoegde waarde te leveren.

Blijf op de hoogte met onze laatste artikelen en inzichten op HR gebied

Meld u aan voor de HR nieuwsbrief die we elk kwartaal versturen