Hollandse nuchterheid in de Agrofood


Een bloemlezing over de sector en één van zijn adviseurs

Auteur(s): Edwin Lambregts, Klaas de Gier, Paul Pietersma
Uitgave: Utrecht: Berenschot, november 2010
Uitgavedatum: 1 november 2010
ISBN: 9 789490 314040
Pagina's: 152
Prijs in €: 22,50
Preview: Preview Hollandse Nuchterheid in de Agrofood (png, 62 kB)
Bestelling: Als u het boek wilt bestellen kunt u contact opnemen met Maria van Lanen

Beschrijving

Het komt niet vaak voor dat je in de gelegenheid bent om een boek samen te stellen met als onderwerp een belangrijke sector in de Nederlandse economie en maatschappij. Wij voelen ons dan ook vereerd dat we dit hebben mogen doen. Niet alleen omdat het over een voor Berenschot belangrijke sector gaat, maar zeker ook omdat het het vertrek van een van onze collega's markeert: Kees Rippen.

Hollandse nuchterheid in de agrofood omvat een bloemlezing over agrofoodonderwerpen die de sector uniek maken: de coöperatie, het robuust zijn, de ketens en het overleven. Resultaten in het verleden zijn hier wel degelijk een garantie voor de toekomst.