IT Salary Survey 2021: salarisonderzoek | Berenschot

IT Salary Survey 2021: ontdek hoeveel u waard bent!

Nieuws
IT Salary Survey 2021: ontdek hoeveel u waard bent!

Deel dit nieuwsartikel

Datum

16 maart 2021

Leestijd

1 minuut

De 22e editie van het jaarlijkse IT-salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot is van start.

Elk jaar onderzoeken AG Connect en Berenschot hoe IT'ers over de arbeidsmarkt denken en hoe hun salaris eruitziet. Vorig jaar deden ruim 1.800 IT'ers mee aan ons salarisonderzoek en ook dit jaar willen we het liefst zo veel mogelijk deelnemers verwelkomen. Op die manier kunnen we weer een schat aan informatie bieden over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT'ers, en inzicht geven in hun beweegredenen om ander werk te zoeken en hun blik op de IT-arbeidsmarkt.

Impact coronacrisis

De coronacrisis duurt inmiddels een jaar en ook de IT-arbeidsmarkt heeft daar last van gehad. Welke impact had dat op de arbeidsmarktpositie van IT'ers? En hoe vertaalt zich dat naar de werkdruk? Vorig jaar vond namelijk 38% van de IT'ers de werkdruk nog hoog, 7% zelfs te hoog. Oorzaak destijds was onderbezetting door te weinig collega's, gevolgd door een onrealistische planning.

Met de coronacrisis is werk verdwenen, maar werd het belang van IT ook meer dan ooit benadrukt. Wat zijn daarvan de gevolgen voor de werkdruk van IT'ers? En heeft dit hun positie op de markt veranderd en zo ja, hoe? Dat zal in juni dit jaar duidelijk worden, als de resultaten van de IT Salary Survey 2021 in AG Connect nummer 6/7 gepubliceerd worden!

Doe mee en win!

Als deelnemer aan de IT Salary Survey 2021 krijg je niet alleen inzicht in wat je waard bent, maar maak je ook kans op een masterclass naar keuze van Nyenrode Business Universiteit en/of AG Connect en op een Sony WH-1000XM3 draadloze koptelefoon. Aarzel dus niet en vul de enquête hier in!

Bekijk de resultaten van het onderzoek uit 2020 hier. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief