Annemijn te Velde | Berenschot

Consultant

Annemijn te Velde

Een toekomstbestendige wereld: dat is wat mij motiveert als adviseur. Met oog voor de maatschappij kom ik met heldere en duurzame oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken.
Afbeelding - Annemijn te Velde

Over Annemijn

Hoe leven wij in 2100, hoe verplaatsen we ons dan van A naar B? Wat is onze mobiliteitsbehoefte, in een steeds meer verbonden wereld?


Vanuit Berenschot werk ik aan dit soort grote uitdagingen en transities die ons te wachten staan. Hier vind ik de match met een organisatie die op zoek is naar vooruitgang voor de maatschappij, op een duurzame manier. 


Dankzij mijn interdisciplinaire studieachtergrond weet ik vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te belichten. Ik heb zowel 'top-down' kennis van beleid, bestuur en uitvoering, als 'bottom-up' kennis over wat er speelt in regio’s en in de maatschappij. Doordat ik altijd op zoek ben naar nieuwe inzichten en doorprik tot de kern, vind ik op een creatieve manier duurzame oplossingen.


Mijn talent ligt in complexe opgaven en stakeholdermanagement. Ik ben een verbinder en houdt altijd het doel in het oog, terwijl ik onderweg daar naar toe ten alle tijden alle partijen betrek. De visie van toekomstbestendigheid is iets wat ik meeneem om u te helpen bij de kern van uw vraagstukken.
Gerelateerde inzichten