Anouk Steffens | Berenschot

Consultant

Anouk Steffens

Met sterke analyses en een positief kritische blik zoek ik samen met u naar de juiste oplossingen binnen uw organisatie.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Anouk

Als adviseur strategisch HRM ondersteun ik organisaties op het gebied van strategische personeelsplanningen (SPP), duurzame inzetbaarheid, cultuur onderzoeken en strategisch HRM. 

Ik stel graag de belangen van de medewerkers voorop op een manier waardoor de organisatie doeleinden behaald worden. Met een achtergrond in organisatiewetenschappen, een sterke affiniteit met bedrijfsculturen en een analytische blik weet ik goed hoe ik een organisatie kan helpen ontwikkelen tot een robuust, toekomstbestendig en duurzaam bedrijf die midden in de samenleving staat.

Door eerst duidelijk de strategie te bepalen en belangrijke bouwstenen te leggen, kan ik snel de vertaalslag maken naar de implementatie en uitvoering van de actieplannen. Binnen de projecten besteed ik graag genoeg tijd aan het begrijpen en doorgronden van de organisatie in kwestie om zo de juiste inschattingen te kunnen maken en adviezen te geven.

Ik ga met een positief kritische blik en vol enthousiasme te werk om samen met u tot de juiste oplossingen te komen!