Daniëlle Salawan Bessie | Berenschot

Consultant

Daniëlle Salawan Bessie

Ik ondersteun organisaties met vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, strategisch HRM en verandermanagement. Ik krijg energie van het in co-creatie met de klant managen van continue ontwikkeling en verandering.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Daniëlle

De omgeving van uw organisatie verandert sneller dan ooit. In hoeverre uw organisatie daar succesvol op in weet te spelen, hangt meer en meer af van de competenties en motivatie van uw medewerkers. Het continu ontwikkelen van deze medewerkers is dan ook cruciaal voor een toekomstbestendige organisatie. Binnen het team Arbeidsmarkt & Mensen help ik werkgevers in te spelen op de toekomst van werk door hen te begeleiden handen en voeten te geven aan belonen & beoordelen, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, leren & ontwikkelen, verandermanagement, leiderschaps- en teamontwikkeling.

Met betrokkenheid en enthousiasme ontdek ik graag waar de motivaties en talenten van mensen liggen om op een optimale manier de organisatiedoelstellingen en de mens met elkaar te verbinden. Ik geloof er in dat medewerkers en organisaties vanuit hun eigen kracht sterker kunnen worden en dat medewerkers veel meer open staan voor verandering als ze het traject mee kunnen vormgeven en uitvoeren.

Gerelateerde inzichten