Elsjen Immink | Berenschot

Senior managing consultant

Elsjen Immink

Het is mijn passie om bij te dragen aan talentontwikkeling. Door mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden, ontstaat er werkgeluk en dragen mensen substantieel meer bij aan het succes van hun organisatie.
Afbeelding - Elsjen Immink

Over Elsjen

Het intensief werken met mensen is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron en levert veel voldoening in mijn werk als adviseur én psycholoog. Werken bij Berenschot betekent voor mij dat ik mag werken aan uitdagende projecten waarvan ik leer en mij verder ontwikkel. Daarnaast kan ik vertrouwen op deskundige collega's. Wij combineren bedrijfskundige inzichten met psychologische kennis en maken daarmee het verschil voor u. 

Mijn interesse en expertise ligt op het vlak van assessment, ontwikkeling, coaching, talent development, training, competentie management, loopbaanbegeleiding, crisis management, learning centers, intervisiegroepen begeleiden, teamcoaching, project- en programmamanagement, accountmanagement, ondernemersscans.

Wilt u de unieke talenten van uw medewerkers optimaal benutten en hun ontwikkelmogelijkheden in kaart brengen? Graag adviseer ik u bij het selecteren en ontwikkelen van menselijk talent. U kunt mij daarvoor benaderen via e.immink@berenschot.nl  of 030-2916842.