Ferdi van den Berg | Berenschot

Senior managing consultant

Ferdi van den Berg

Veranderingen creëren kansen. Organisaties helpen om deze kansen te grijpen is mijn passie, hobby en werk tegelijk. Duurzame richtingen en doelen te bedenken, creatieve inrichtingen en succesvol samenspel in uitvoering te realiseren, blijft mij inspireren.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Ferdi

Als senior managing consultant bij Berenschot heb ik ruime ervaring met het verbeteren en optimaliseren van de bedrijfsvoering bij publieke organisaties en organisaties in de sport.

Het betreft trajecten die zich veelal afspelen binnen een politiek-bestuurlijk gevoelige context. Dit vraagt niet alleen kennis van inhoud en methoden, maar ook oog voor cultuur, relaties en draagvlak.

Klanten kenmerken mij als een iemand met een groot vermogen om complexe vraagstukken te ontrafelen. Dit past uitstekend bij politieke vraagstukken, waarin wij met vele partijen en belanghebbenden samen een bijdrage leveren aan succesvolle oplossingen.

Die bijdrage is vooral gericht op het omzetten van complexe situaties naar begrijpelijke inzichten. Van daaruit voorstellen en scenario’s te ontwikkelen voor het richten, inrichten en verrichten van organisatie en bedrijfsvoering.

En altijd met draagvlak: voor aanpak, oplossingen en implementatie. Iedere keer door dialoog weer te verrassen met de kracht van ‘engagement’.

Neem contact op met Ferdi