Fleur Mul | Berenschot

Consultant

Fleur Mul

Met een nieuwsgierige blik, analytische aanpak en mensgerichte focus denk ik graag mee in het ontwikkelen van mens en organisatie.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Fleur

In de huidige wereld wordt van organisaties verwacht dat zij snel inspelen op veranderingen. Dat zij continu innoveren, ontwikkelen of reorganiseren. In het realiseren van verandering, is de wendbaarheid en veerkracht van medewerkers cruciaal. De mens is immers de motor die de organisatie draaiende houdt.

Binnen Berenschot draag ik daarom met plezier bij aan ontwikkeling van mens en organisatie. Wij ontzorgen onze klanten met het vinden, positioneren en ontwikkeling van talent. Dit doen wij onder andere in Executive Search opdrachten, door middel van MyFuture outplacement- en loopbaanbegeleiding en op het gebied van Diversiteit & Inclusie.

Met mijn enthousiasme en betrokkenheid ben ik gedreven om maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit doe ik het liefst door het samenbrengen van strategische, bedrijfskundige en mensgerichte aspecten. Door met een nieuwsgierige en kritische blik het gesprek aan te gaan, denk ik mee aan wat óf wie nodig is in het realiseren van verandering.

Gerelateerde inzichten