Floris van Dam | Berenschot

Consultant

Floris van Dam

Kwantitatieve data vormen de basis voor het voeren van een objectief gesprek over verbeteringen in een organisatie. Door kwantitatieve analyses te combineren met het menselijke aspect help ik zorgorganisaties met het verbeteren van hun bedrijfsvoering en organisatie als geheel.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Floris

Mijn vader werkt in het ziekenhuis en mijn moeder bij de huisarts. Zodoende heb ik vanaf jongs af aan veel van de zorg meegekregen. Mijn kwaliteiten liggen echter niet direct in de zorg, maar in het oplossen van economische en bedrijfskundige vraagstukken. Bij Berenschot heb ik de mogelijkheid om deze te gebruiken om de zorg in Nederland verder te helpen. Zo help ik organisaties met het maken van businesscases en kostprijsberekeningen, maar met name in het verbeteren van hun bedrijfsvoering in de brede zin van het woordMijn ervaring is dat objectieve cijfers het beste werken als basis om het gesprek aan te gaan over hoe de ondersteuning van organisaties maximaal benut kan worden. 

Met mijn kritische en analytische blik wil ik zorgorganisaties helpen om efficiënter te werken. Zo wil ik ervoor zorgen dat de medewerkers in de zorg meer plezier in het werk hebben en tegelijkertijd financieel gezonde organisaties neerzetten. Op deze manier wil ik de gezondheidszorg in Nederland steeds een beetje beter en aantrekkelijker maken. 

Neem contact op met Floris

Gerelateerde inzichten