Frederiek Bosman | Berenschot

Junior consultant

Frederiek Bosman

Samen werken aan goede en betaalbare zorg: dat is wat mij motiveert als adviseur. Met kennis en passie voor de zorgsector houd ik mij bezig met verbeteringen in de kwaliteit en doelmatigheid om zo een duurzame toekomst voor het zorglandschap te creëren.
Afbeelding - Frederiek Bosman

Over Frederiek

Met eigen ogen heb ik gezien hoe inefficiënte zorgprocessen een negatieve impact hebben op zowel de patiënt als de zorgprofessionals. Vanuit mijn medische achtergrond wil ik een brug slaan tussen de voor- en achterkant van de gezondheidszorg en buiten de directe patiëntenzorg mij inzetten voor het maatschappelijk belang. Daarbij stel ik uitdagende doelen, met oog voor toegevoegd resultaat en betere zorg voor ieder individu.

Vanuit zorginhoudelijke ervaring en met nieuwsgierigheid en enthousiasme help ik zorgorganisaties en zorgprofessionals bij het aanvliegen van complexe vraagstukken. Mijn mensgerichtheid en proactieve aanpak gebruik ik om alle partijen te verbinden om zo actief een bijdrage te leveren aan innovatie en verbeteringen in de gezondheidszorg.

Gerelateerde inzichten