Giselle Schellekens | Berenschot

Senior consultant

Giselle Schellekens

Met scherpte, bevlogenheid en sensitiviteit benader ik vraagstukken die in relatie staan tot macht, moraal en integriteit: pilaren van onze democratie en rechtstaat.
Afbeelding - Giselle Schellekens

Over Giselle

Het vertrouwen wordt geschaad als integriteit geschonden wordt. Je zult niet de eerste zijn die overrompeld wordt door een integriteitskwestie. Dit kan overal gebeuren: binnen de politiek, de overheidsdiensten, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld.

Graag help ik je bij het verbeteren van integriteit en transparantie, en het voorkomen van machtsmisbruik en fraude. Besteed voldoende aandacht aan integriteit. Hiervoor geldt: beter voorkomen dan genezen.

Doordat ik jarenlang in verschillende landen – binnen verschillende sectoren – gewoond en gewerkt heb, breng ik een veelzijdige achtergrond mee die helpt om complexe problemen vanuit een ander perspectief te belichten, snel de gevoeligheden inzichtelijk te maken en te komen tot haalbare interventies.

Staat u voor een complex vraagstuk rondom integriteit of heeft u behoefte om hierover van gedachten te wisselen? Neem dan gerust contact op.

Gerelateerde inzichten