Gwen Aartsma | Berenschot

Consultant

Gwen Aartsma

Duurzame innovaties kunnen een belangrijke rol spelen in het leefbaar houden van onze aarde. Ik help klanten graag hun duurzame, innovatieve producten en diensten in de markt te zetten, uit te bouwen of te verbeteren.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Gwen

De wereld leefbaar houden, daar zet ik mij voor in. Ik geloof dat duurzame innovaties een belangrijke rol kunnen spelen in de grote uitdagingen waar wij als samenleving voor staan. Maar die duurzame innovaties komen er niet zomaar. Door samen te werken, te testen, nieuwe ideeën naar de markt te brengen en meer, kunnen deze innovaties ons helpen. Nu en in de toekomst.

Ik heb gekozen voor het adviesvak om anderen te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun duurzame ambities. Na zelf meerdere duurzame ideeën naar de markt te hebben gebracht besloot ik mijn kennis en ervaring breder in te willen zetten. Daarnaast zag ik met eigen ogen hoe belangrijk samenwerken is als het gaat om impact maken. Ik koos voor Berenschot omdat dit de focus is van ons team; Wij brengen consortia samen en ondersteun hen met onder andere roadmapping, marktanalyses en programmaontwikkeling.

Gerelateerde inzichten