Haymo de Kort | Berenschot

Senior consultant

Haymo de Kort

Klanten waarderen mij om mijn heldere adviezen over de kwaliteiten en ontwikkelpunten van (toekomstige) medewerkers. Elk advies dat ik geef is constructief, ook wanneer blijkt dat iemand niet past in een vacature. Ik ben gedreven om altijd toegevoegde waarde te leveren voor mijn klanten en deelnemers aan assessments.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Haymo

Als arbeid en Organisatiepsycholoog, heb ik mijn sporen verdiend in het trainen en coachen van leiders, adviseurs. Zij waarderen de eerlijke dialoog die ik met hen voer. Ik doorbreek de oppervlakte en onderzoek met mijn klanten dieper liggende motieven en drijfveren. Mijn kracht ligt in het vragen durven stellen en benoemen wat ik zie. Mijn affiniteit ligt zowel bij leiders die in een politiek-bestuurlijke context opereren, als bij leiders die strategische keuzes moeten maken die tot een duurzame gezonde bedrijfsvoering moeten leiden.

Met behulp van psychologisch onderzoek, geef ik een herkenbaar en betrouwbaar beeld van mensen. Hiermee lever ik toegevoegde waarde bij de inschatting van talenten, ontwikkelpunten en de passendheid van een volgende carrière-stap.