Isabelle Hegeman | Berenschot

Consultant

Isabelle Hegeman

Vanuit mijn overtuiging dat kunst en cultuur bijdragen aan een innovatieve en sociale maatschappij help ik organisaties en overheden de culturele en creatieve sector toekomstbestendig te maken.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Isabelle

De culturele sector is continu in beweging. Culturele instellingen en kunstenaarschap worden meer en meer publiekelijk gewaardeerd, bezoekerscijfers stijgen en culturele vrijetijdsbesteding is onderdeel geworden van de individuele, digitale identiteit. Deze en andere ontwikkelingen creëren interessante vraagstukken voor overheden en de culturele instellingen. Hoe draag je zorg voor duurzame vooruitgang in de sector? Welke koers kan je als culturele instelling varen in een crisis? En op welke manier toon je de impact van kunst en cultuur aan?

Met veel passie en plezier werk ik, samen met mijn collega’s, aan het vinden van antwoorden op deze en vele andere vragen die leven in de culturele en creatieve sector. Met mijn relevante werkervaring in het museale veld en achtergrond in cultureel management adviseer ik graag met pragmatische blik. Ik verbind de theorie met praktijk en binnen de praktijk de mensen. Daarbij houd ik altijd oog voor realistische beleidskeuzes en de impact van beleidsdoelstellingen.