Judith van Niekerk | Berenschot

Senior consultant

Judith van Niekerk

Gedreven om vanuit een complexe vraag tot maatschappelijke impact te komen. Samen met klanten werk ik aan het versterken van het openbaar bestuur in Nederland en Europa.
Afbeelding - Judith van Niekerk

Over Judith

Ik ben als adviseur gedreven, mensgericht, analytisch sterk en resultaatgericht. Vanuit Berenschot adviseer ik over samenwerking binnen de publieke sector. Op het snijvlak van proces, mensen en inhoud. Van strategische samenwerkingsvraagstukken tussen gemeenten tot sturing op publieke stelsels vanuit het Rijk en de EU. Het werken aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken met de klant geeft mij energie. Bij Berenschot kan ik dat ook nog eens doen bij steeds afwisselende en uitdagende opdrachten, in teams met goede en gemotiveerde collega’s.

Hiervoor heb ik vijf jaar bij het ministerie van Buitenlandse Zaken gewerkt op het gebied van migratie en humanitaire crises, zowel in Den Haag als in New York bij de Verenigde Naties. Tijdens mijn studie Internationale Ontwikkelingsstudies in Wageningen heb ik mij toegespitst op innovatie- en verandermanagement. Deze achtergrond maakt dat ik tot een goed advies kan komen voor de politiek-bestuurlijk complexe vraagstukken waar het openbaar bestuur nu voor staat. 

Gerelateerde inzichten