Karlijn Peters | Berenschot

Junior consultant

Karlijn Peters

Samen bouwen aan (technische) innovaties om zo de wereld te verbeteren
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Karlijn

Technologische ontwikkelingen hebben als doel om de wereld te vergemakkelijken en te verbeteren. Tijdens mijn studies aan de Technische Universiteit van Delft heb ik opgemerkt dat bij het ontwikkelen van innovatieve ideeën het doel, de doelgroep en de gebruikers van belang zijn. 

Tijdens mijn werk zet ik mij graag in om de technologische ontwikkelingen in meerdere opzichten te bekijken en mensen hierin te verbinden. Zodat elke technologische ontwikkeling op de juiste manier wordt ingezet om zo de wereld in ieder opzicht te verbeteren. 

Innoveren is daarin van belang om nieuwe technische producten te ontwikkelen. Binnen een bedrijf zie ik drie bouwstenen die innovaties stimuleren: kennis, creativiteit en toekomstgerichtheid. Door het gebruik van deze bouwstenen in combinatie met samenwerking én financiering kan het gewenste product op de markt worden gezet.

Graag lever ik een bijdrage in de totstandkoming van innovatie binnen organisaties om zo organisaties naar een hoger plan te tillen. Met mijn creatieve, analytische en vooruitziende blik help ik graag bij het vinden van toekomstgerichte oplossingen in complexe vraagstukken. 

Gerelateerde inzichten