Liesbeth Bos | Berenschot

Managing consultant

Liesbeth Bos

“Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.” – Lao Tzu
Afbeelding - Liesbeth Bos

Over Liesbeth

Als arbeids- en organisatiepsycholoog werk ik in hoge mate op projecten in het bredere talent management verhaal. Hier begeleid ik klanten uit privé en publieke sector in thema’s rond selectie-assessments, development center, opstellen van (agile) competenties, 360° feedback, loopbaanbegeleiding, begeleiden van veranderingstrajecten… Daarnaast ben ik actief in projecten van functiewaardering en begeleid organisaties met diverse HR-vraagstukken en –veranderingen waarbij ik kwaliteit en resultaat nastreef met een waarderende toets.

Het boeit mij om voor elke klant een waardige gesprekspartner te zijn rond deze diverse thema’s waarbij duurzame inzetbaarheid, (leiderschaps)ontwikkeling tevens ook een actieve rol spelen en samen te zoeken naar de best mogelijke oplossing.

Deelnemers wil ik op weg helpen in het bieden van een spiegel en een klankbord in de zoektocht naar hun kwaliteiten en ontwikkelingspunten. Op die manier kan elkeen in zijn en haar kracht geplaatst worden. Het Talent Team Berenschot werkt vanuit een waarderende aanpak met oog voor en respect van de betrokkene en dit trekken we door in elk contact. 

Als collega werk ik bovenal graag samen met het Talent Team Berenschot om de match tussen individu en organisatie te realiseren en bovenal een duurzame samenwerking te bewerkstelligen.