Maartje van Elst | Berenschot

Managing consultant

Maartje van Elst

Met veel energie en ervaring werk ik graag aan relevante zorgvraagstukken die er echt toe doen en zo bijdragen aan goede en toegankelijke gezondheid(szorg) voor iedereen.
Afbeelding - Maartje van Elst

Over Maartje

Mijn passie voor de zorg heeft geleid tot ruim twintig jaar ervaring in de zorg als arts (chirurg i.o.), affairs manager en inspecteur in de ziekenhuizen. Ik spreek de taal van de zorg(verleners), kan zorgvraagstukken vanuit meerdere invalshoeken gecombineerd benaderen op zowel landelijk, regionaal als instellingsniveau.

Ik ben gedreven en energiek om de diversiteit aan zorgvraagstukken vanuit het adviesvak bij Berenschot te benaderen waarbij de continue dialoog met en tussen betrokken partijen cruciaal is.

Daarbij ben ik ervan overtuigd dat naast focus op goede gezondheidszorg ook gezondheid en preventie een evidente plaats heeft in het zorgstelsel waar ik mij met enthousiasme voor inzet.

Mijn kracht zit in verbinding leggen en samenwerking zoeken om op grote gezondheid(szorg) thema’s in Nederland echt het verschil te kunnen maken voor de burger, cliënt of patiënt.

Gerelateerde inzichten