Marijke Synhaeve | Berenschot

Senior managing consultant

Marijke Synhaeve

Passende zorg en ondersteuning realiseren voor inwoners, juist bij (groepen) inwoners waar dat niet vanzelfsprekend is. Daar draag ik als adviseur graag aan bij.
Afbeelding - Marijke Synhaeve

Over Marijke

Een bescheiden bijdrage leveren aan het leven van jongeren en mensen die ondersteuning nodig hebben, dat drijft me als mens en dus ook als adviseur.

Sinds 2015 mag ik als Berenschotadviseur op management- en bestuursniveau gemeenten, regio’s, zorgaanbieders, brancheorganisaties en ministeries adviseren. Juist op die verschillende niveaus werken aan oplossingen die voor inwoners het verschil maken, maakt het werken bij Berenschot zo waardevol. Hierbij focus ik op twee thema’s, te weten het verbeteren van de jeugdzorg en het komen tot passende oplossingen voor inwoners met problemen op meerdere domeinen, zoals het verbinden van de domeinen zorg, veiligheid, wonen en/of onderwijs.

Er zijn verschillende boeken van mijn hand gepubliceerd, waaronder ‘Vangnet voor Victor: Inzichten voor betere zorg en meer veiligheid’ (2021) en ‘Pionieren in participatieland’ (2017).

Naast mijn werk bij Berenschot ben ik gemeenteraadslid in Nijmegen.

Gerelateerde inzichten