Mariska Peeters | Berenschot

Managing consultant

Mariska Peeters

Ik ben een energieke, enthousiaste en toegankelijke verbinder die in dialoog met de betrokkenen organisaties en mensen faciliteert in hun vooruitgang. Zowel op het gebied van samenwerking tussen organisaties en mensen als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Afbeelding - Mariska Peeters

Over Mariska

Duurzame vooruitgang staat voor mij gelijk aan ontwikkeling: uitwerking en uitbreiding van samenwerkingen tussen mensen en organisaties, groei en ontplooiing van het individu maar ook verdieping op inhoudelijke kennis en expertise op het veiligheids- en crisisdomein. Het interessante aan het adviesvak vind ik dat iedere opdracht, iedere bijeenkomst en iedere training de betrokkenen, maar ook mijzelf, iets leert!

Voor mij is een opdracht geslaagd wanneer de betrokkenen zelf het gevoel hebben een stap verder te zijn gekomen en nieuwe inzichten hebben opgedaan.  Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en verbinden. Dit doe ik door kritische vragen te stellen en een open en vertrouwelijke sfeer te creëren. Ook humor en plezier staan bij mij hoog in het vaandel. Ik geloof namelijk dat je sneller tot goede en werkbare resultaten komt als het traject naast goed, ook leuk is!

Gerelateerde inzichten