Marlies Slingerland | Berenschot

Consultant

Marlies Slingerland

Mijn doel is om organisaties te helpen om nu en in de toekomst succesvol te blijven. Ik vind, begeleid en ontwikkel toekomstmakers die passen bij de opgave van uw organisatie.
Afbeelding - Marlies Slingerland

Over Marlies

Mijn interesse en expertise ligt op het gebied van executive search, loopbaanvraagstukken, diversiteit, groepsdynamiek, leiderschap, organisatie inrichting en verandering.

Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen patronen, zijn bijzondere kanten, zijn specifieke mensen en eigen vraagstukken. Daarbij geloof ik dat succes van organisaties ligt in menselijk gedrag. Als bedrijfskundige met een master in advies en verandering richt ik mij graag op complexe organisatievraagstukken, waarin ik liever de positief kritische vragen stel dan voor de hand liggende.

Ik kijk vooruit naar de koers van een organisatie om toekomstbestendig advies te geven. Mijn kracht is om mensen en organisaties te doorgronden en aan elkaar te verbinden. Dit doe ik met volle toewijding, nieuwsgierigheid en positieve energie. En niet te vergeten; door altijd met verwondering te kijken naar de mens en organisatie want dan zie je dát, waar anderen door gewenning overheen kijken.

Gerelateerde inzichten