Niek de Groot | Berenschot

Senior consultant

Niek de Groot

Samen de juiste energie creëren en stap voor stap verbeteren. Ik help organisaties in het organiseren van de juiste omgeving om te leren en verbeteren. Positief, gestructureerd, resultaatgericht én betrokken.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Niek

Vanuit Berenschot werk ik in multidisciplinaire teams aan vraagstukken op het gebied van (online) leren en ontwikkelen, competentiemanagement, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Dit doe ik in de rol van adviseur, projectleider of trainer.

Ik heb een grote passie voor ontwikkeling van mensen in organisaties en het streven naar het maximaal benutten van ieders potentieel. Ik heb veel affiniteit met leren en ontwikkelen, online leertechnologie en blended leren. Ik geloof sterk in de kracht van de juiste (leer)cultuur voor het bewerkstellingen van de gewenste verandering. Hierbij is mijn overtuiging dat ontwikkeling van mensen en resultaten behalen hand in hand gaan. 

Voor mijn overstap naar Berenschot werkte ik ruim 8 jaar in de energiesector aan de organisatiekant als HR adviseur. Met deze ervaring in combinatie met mijn bedrijfskundige achtergrond maak ik snel verbinding en benader ik vraagstukken vanuit een integraal perspectief. Hierbij streef ik altijd naar echte verandering in de praktijk. Ik combineer een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en positieve energie met een proactieve houding. Mensgericht, maar ook met sterke focus op resultaat.

Gerelateerde inzichten