Peter van Arkel, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Peter van Arkel

Mijn passie is om technologische ontwikkelingen om te zetten naar maatschappelijke waarde door complexe vraagstukken op te lossen en samenwerking te faciliteren voor bedrijven, ecosystemen en overheden.
Afbeelding - Peter van Arkel

Over Peter

Technologie wordt steeds complexer. Hierdoor wordt specialisatie en de daarbij behorende samenwerking steeds belangrijker. Ik specialiseer mij in het opzetten en verbeteren van innovatie-ecosystemen en ondersteun bedrijven bij het realiseren van innovatie. Als natuur- en bedrijfskundige met een achtergrond in product- en /business development ben ik goed in staat behoeftes te identificeren en te vertalen naar resultaat. Ik verbind de dagelijkse praktijk graag met academische achtergrond.

Mijn toegevoegde waarde in projecten is innovativiteit, taakgerichtheid en het verbinden van mensen. Projecten waarin ik deze eigenschappen inzet, zijn het maken van ‘roadmaps’, aanvragen van clusterfinanciering en ecosysteemanalyses. Voor mij zijn maatschappelijke waarde en winst geen tegenstellingen, maar juist drijfveren voor duurzame groei.

Gerelateerde inzichten