Ralph Savelberg | Berenschot

Managing consultant

Ralph Savelberg

Doelgerichte verbinder, die altijd bezig is met de volgende stap!
Afbeelding - Ralph Savelberg

Over Ralph

Wat breng ik?

Ondernemende & innovatieve ontwikkelaar, die weet wat er nodig is om van ideeën en ambities naar oplossingen en samenwerkingsvormen te komen. Een onafhankelijk denker, die dwars door vaste kaders heen kijkt en ziet hoe een organisatie de gewenste richting op kan ontwikkelen. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing en het nemen van de volgende stap.

Door mijn rijke ervaring uit het bedrijfsleven én publieke sector kan ik met gezag opereren en met mijn open en innemende uitstraling weet ik mensen makkelijk aan me te binden. Ik deins niet terug voor ingewikkelde bestuurlijke opdrachten en schakel makkelijk tussen abstracte visie en dagelijkse realiteit.

Ervaring heb ik opgedaan in:

  • Begeleiden van regionale samenwerking o.a. regio Lekstroom; regio Holland Rijnland; 26 Utrechtse gemeenten; provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht; Regionale uitvoeringsdienst RUD; regio Midden Nederland.
  • Vormgeven en ontwikkelen van processen, programma’s en projecten op gebied van Mobiliteit, Energietransitie, Circulaire economie, Digitale transformatie in organisaties.
  • Organisatieadvies en implementatie waarbij strategie, organisatieontwerp en uitvoeringskracht in samenhang worden gebracht.

Gerelateerde inzichten