Sanne Giesen | Berenschot

Adviseur inclusie & diversiteit

Sanne Giesen

Inclusief werkgeverschap: met een positieve blik kijken naar ontwikkelingen en mogelijkheden, en met creativiteit en doorzettingsvermogen sámen toe te werken naar een inclusieve organisatie.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Sanne

Bij Berenschot zijn we op weg naar een diversiteit aan talent binnen een inclusieve organisatie. Hierin ondersteun ik de organisatie in de ontwikkeling en uitvoer van een inclusief personeelsbeleid, Social Return On Investment (SROI) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).


In mijn werk verbind ik de menselijke maat aan de organisatiedoelstellingen. Ook speel ik een rol in het borgen van relevante wet- en regelgeving en het coachen van het team en de medewerker op weg naar een inclusieve plaatsing. Mijn ervaringsdeskundigheid is in mijn werk van toegevoegde waarde.


Ik combineer mijn positieve en analytische blik met creativiteit en doorzettingsvermogen. Op deze manier draag ik bij aan de maatschappelijke impact van onze eigen organisatie en van organisaties die we inspireren hetzelfde te doen. Bij Berenschot staan we samen voor inclusie en maatschappelijke vraagstukken, dit maakt dat ik trots ben om bij Berenschot te mogen werken.

Gerelateerde inzichten