Sanne Weeber | Berenschot

Consultant

Sanne Weeber

Door mijn persoonlijke aanpak en onze kwalitatief hoogwaardige assessments bied ik klanten inzicht in het potentieel van hun medewerkers. Zo komt de juiste persoon op de juiste plek terecht!
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Sanne

Mede door mijn achtergrond in de klinische- en gezondheidspsychologie ben ik veel bezig met het (werk)geluk van anderen. Als adviseur Assessment & Ontwikkeling vind ik het belangrijk om een klant op heldere wijze te adviseren over de kwaliteiten en aandachtspunten van een kandidaat, en de match met een functie of organisatie.

Daarnaast lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van kandidaten gedurende hun loopbaan. Mede dankzij mijn werkervaring als studentenpsycholoog weet ik als assessmentpsycholoog een open sfeer te creëren waarin een kandidaat zichzelf durft te zijn. Hierdoor zijn gesprekken in het kader van assessment en ontwikkeling ook voor de kandidaat inzichtgevend en van toegevoegde waarde.

Als adviseur bij Berenschot krijg ik de kans om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, maar ook bij te dragen aan het werkgeluk van de kandidaat. Zo kan het werk voor alle partijen leuk zijn en blijven!