Sebastiaan Olislagers | Berenschot

Junior consultant

Sebastiaan Olislagers

Ik houd me graag bezig met het optimaliseren van complexe processen binnen het openbaar bestuur. Hierbij verlies ik zowel de wensen van de opdrachtgever, maar zeker ook die van de eindgebruiker niet uit het oog.
Afbeelding - Sebastiaan Olislagers

Over Sebastiaan

Als junior adviseur openbaar bestuur bij Berenschot ga ik elke dag vol enthousiasme aan de slag om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de publieke sector in Nederland. Ik bekijk de vraagstukken die op dit moment leven binnen het openbaar bestuur vanuit een multidisciplinair perspectief. Niet alleen omdat ik multidisciplinair ben opgeleid, maar vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat een benadering waarin meerdere perspectieven zijn geborgd betere oplossingen voortbrengt. Hetzelfde geldt voor de teams die aan deze oplossingen werken: diverse teams komen met betere oplossingen. Ik werk graag samen met bevlogen professionals die hun doelstellingen helder voor ogen hebben, om samen tot een concreet en uitvoerbaar product te komen.

Ik hecht waarde aan doelmatigheid, transparantie en optimisme. In mijn werk ben ik te karakteriseren als open, empathisch en besluitvaardig.

Gerelateerde inzichten